zondag 2 november 2008

Voorbereidingen tot "de bibliotheek als winkel", deel 2

Afgelopen vrijdag hebben we met hulp van een extern bureau weer een stap gezet in het omvormen van bibliotheek Enter tot winkel.
Heel praktisch hebben we gekeken hoe ons logo er in de toekomst uit komt te zien en welke kleuren we daarvoor gaan gebruiken. Kleuren, die straks in onze winkel terug gaan komen.
Op papier hebben we o.a. met kasten en tafels geschoven, met de meetlat gekeken of een kast ergens gaat passen en we hebben een inschatting gemaakt hoe een plaat (waarop straks een aanduiding in grote letters moet komen te staan) boven een boekenkast staat.




En 's middags hebben we bij de Ikea een kijkje genomen. Soms moet je een tafel of bureaustoel in het echt zien..............

Wordt vervolgd........

1 opmerking:

Stefan Wijnberg zei

Hoi Hetty, Zo is iets nog abstracts (ten tijde van het filmpje) en zo ben je in de praktijk bezig! Kan snel gaan. Superleuk project. Vind het geweldig dat ik hier ook mij steentje aan bij ga dragen. Het eerste ontwerp van de vormgever is inmiddels binnen. Nog even wachten tot de 18e voor de presentatie. Ik ben alvast enthousiast!
groetjes Stefan