donderdag 11 december 2008

Voorbereidingen tot "de bibliotheek als winkel", deel 5

Nog 1 dag en dan moeten we klaar zijn om maandag weer open te gaan voor het publiek.
En dat gaat lukken!
Op wat kleine onderdelen na, staat de collectie op zijn plek.

Vandaag zijn alle pc's weer opnieuw aangesloten, de zelfservice doet het en het grootste deel van de displaytafels is in elkaar gezet.
Ik stond er weer versteld van wat je als bibliothecaris moet kunnen. Samen met Rommie, mijn directeur, hebben we maar liefst vijf tafels in elkaar geknutseld.
We voelden ons buurvrouw en buurvrouw (we wonen ook niet zover van elkaar vandaan), maar gingen wel efficienter te werk dan onze klusvrienden buurman en buurman. Tja, samenwerking is niet voor iedereen weggelegd!

Ook de belettering is vandaag aangebracht en dat maakt het echt af.
Neem alvast een kijkje via onderstaande foto, maar let niet op de rommel! Er wordt per slot van rekening nog druk geklust.
Wordt vervolgd!

Van Update voorbereidingen Enter

2 opmerkingen:

40+pwrr zei

Hallo Hetty,

Net weer even je blog gelezen voordat ik vetrek naar het huisje voor een weekendje rust. Vanochtend stond alles in Wierden op zijn plek en zijn de spotjes opgehangen om alles aan te lichten. Wat verlichting allemaal wel niet doet!! De boeken glimmen en glanzen in de schijnwerpers en lijken allemaal als nieuw.
Vanmiddag worden alle tafels gedisplayd zodat onze klanten maandag de "geoptimaliseerde"bibliotheek kunnen bewonderen. Ben benieuwd wat je maandag er van vindt.

groetjes,
Rommie

koetje zei

hai Hetty,

Wat een mooie en leuke foto's. En hetresultaat...........fantastisch.Wat hebben jullie hard gewerkt. Een hele grote pluim voor jullie allemaal, collega's. Ben heel erg benieuwd om het in het echt te zien donderdag.
En nogmaals vond het erg vervelend dat ik niet mee kon helpen....

Fijn weekend
Groetjes Ria